Ik ben geïnteresseerd

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Opmerkingen

Trailer service door specialisten

Naast uw trucks en bestelwagens wilt u ook uw trailers in topconditie houden. Vertrouw daarvoor op de vakkundige trailer service van Bedrijfswagens Venlo, Bedrijfswagens Roermond en Bedrijfswagens Eindhoven. We hebben niet alleen jarenlange ervaring met het onderhouden, repareren en aanpassen van trailers, in onze werkplaatsen beschikken we ook over alle benodigde gereedschappen en onderdelen om uw trailers snel weer operationeel te maken.

Onderhoud en service van trailers

Bedrijfswagengroep verzorgt alle onderhoud en reparaties, van remsystemen en assen tot stuursystemen en laadkleppen. Ook bij mogelijke storingen kunt u vertrouwen op onze trailer service. Onze goed opgeleide vakmensen zorgen ervoor dat het probleem snel wordt gevonden en gerepareerd. Bovendien kunnen we het onderhoud van uw trailers ook combineren met de jaarlijkse APK of een laadklepkeuring (LPK).

Bedrijfswagengroep verzorgt alle onderhoud en reparaties, van remsystemen en assen tot stuursystemen en laadkleppen.

Trailer service van Bedrijfswagengroep

Bent u benieuwd naar de trailer service van Bedrijfswagengroep? Bijvoorbeeld over het onderhoud van uw complete vloot van trailers? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

 

Contact Venlo077-387 07 37 Roermond0475-324 743 Eindhoven040-3333103