Ik ben geïnteresseerd

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Opmerkingen

Laadklepservice en LPK door Bedrijfswagengroep

De laadklep is een essentieel onderdeel van uw truck, bestelwagen of trailer. Daarom is niet alleen professioneel onderhoud noodzakelijk, maar ook deskundige keuring in de vorm van de Laadkleppen Periodieke Keuring, de LPK. De laadklepservice van Bedrijfswagengroep zorgt ervoor dat u altijd kunt vertrouwen op een uitstekend werkende laadklep en dat uw medewerkers veilig en efficiënt kunnen werken.

Vanuit de Arbowet is het verplicht om elke laadklep eenmaal per jaar te laten keuren. 

Laadklepservice door deskundige medewerkers

Onze laadklepservice richt zich op alle mogelijke merken. Van Dhollandia, tot Bär of Zepro, u kunt elk type laadklep bij ons laten keuren en onderhouden. Onze goed opgeleide en vakbekwame monteurs weten eventuele storingen snel te lokaliseren en te verhelpen, zodat u de betreffende laadklep snel weer kunt inzetten.

Verplichte LPK

Vanuit de Arbowet is het verplicht om elke laadklep eenmaal per jaar te laten keuren. Onze speciaal opgeleide keurmeesters kunnen deze Laadklep Periodieke Keuring of LPK snel en deskundig uitvoeren. Apart, of als onderdeel van onze laadklepservice. Meer weten over onze uitgebreide laadklepservice? Neem dan contact met ons op.

 

Contact Venlo077-387 07 37 Roermond0475-324 743 Eindhoven040-3333103