Ik ben geïnteresseerd

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Opmerkingen

Bandenservice door Bedrijfswagengroep

Bij Bedrijfswagengroep kunt u terecht voor alle vormen van service aan uw bedrijfswagens. Daarom bieden we ook een deskundige bandenservice voor trucks, bussen en bestelwagens. Zo voorzien we uw complete wagenpark van hoogwaardige kwaliteitsbanden, die een ideale balans bieden tussen comfort, veiligheid en levensduur. En net zoals bij al het andere onderhoud aan uw bedrijfswagens, kunt u ook bij onze bandenservice rekenen op scherpe tarieven en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Snelle bandenservice

Als uw bestelwagen, bus of truck toe is aan nieuwe banden, wilt u snel en deskundig geholpen worden. De bandenservice van Bedrijfswagengroep denkt daarom met u mee en zorgt ervoor dat u binnen het kortst mogelijke tijdbestek weer over uw bus, vrachtwagen of bestelwagen kunt beschikken. Ook als u onderweg te maken krijgt met bandenpech.

En net zoals bij al het andere onderhoud aan uw bedrijfswagens, kunt u ook bij onze bandenservice rekenen op scherpe tarieven en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Afspraak bandenservice

Wilt u ook kunnen vertrouwen op onze bandenservice voor uw truck, bus of bestelwagen? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of een afspraak te maken.

 

Contact Venlo077-387 07 37 Roermond0475-324 743 Eindhoven040-3333103