Ik ben geïnteresseerd

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Opmerkingen

Aircoservice voor uw truck, bus of bestelwagen

De airconditioning levert een belangrijke bijdrage aan het comfort in uw truck, bus of bestelwagen. De aircoservice van Bedrijfswagengroep is de ideale manier om ervoor te zorgen dat u, uw chauffeurs en uw passagiers van een optimaal klimaat in de auto kunnen genieten. Onze aircoservice voor trucks, bussen en bestelwagens omvat verschillende werkzaamheden. Zo verzorgen we de controle van uw airco, maar ook de reiniging en eventuele reparatie.

Aircoservice voor trucks, bussen en bestelwagens

Bij de controle van de airco letten we op verschillende zaken, zoals de temperatuur van de uitgeblazen lucht, de druk van het koudemiddel en de conditie van de leidingen, de condensator en de ventilator. U kunt voor elk type truck, bus of bestelwagen een beroep doen op onze gespecialiseerde aircoservice.

Repareren en vullen van de airco

Komen we bij onze aircoservice een mankement tegen? Dan lossen we dat natuurlijk direct voor u op. Van het reinigen van de verdamper en het opnieuw vullen van het aircosysteem tot het vervangen van het interieurfilter; onze aircoservice voor trucks, bussen en bestelwagens zorgt voor een perfect functionerende airconditioning.

U kunt voor elk type truck, bus of bestelwagen een beroep doen op onze gespecialiseerde aircoservice.

Afspraak voor aircoservice

Meer weten of een afspraak maken voor aircoservice aan uw truck, bus of bestelwagen? Neem dan contact met ons op!

 

Contact Venlo077-387 07 37 Roermond0475-324 743 Eindhoven040-3333103