Heeft u een vraag?

Naam *
Emailadres *
Uw vraag? *

24H Europaservice van Bedrijfswagengroep

Rijden uw trucks, trailers, bestelwagens of bussen veel in het buitenland? Dan is de 24H Europaservice van Bedrijfswagengroep de ideale garantie voor snelle en deskundige service bij pech onderweg. Wij beschikken over een groot netwerk van Europese reparatie- en herstelbedrijven die u snel weer op weg helpen. En dankzij onze bemiddeling wordt u niet opgescheept met extreem dure tarieven, maar betaalt u een schappelijke prijs. Dankzij de 24H Europaservice van Bedrijfswagengroep voorkomt u dubbele pech.

Een pechgeval in het buitenland is al vervelend genoeg, dus garandeer uzelf van snelle hulp en een uitstekende afhandeling met de 24H Europaservice van Bedrijfswagengroep.

24H Europaservice voor trucks, bestelwagens en bussen

Onze 24H Europaservice voor trucks, trailers, bestelwagens en bussen is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Voor een geringe vergoeding bemiddelen we in alle mogelijke situaties. Of het nu gaat om een pechgeval bij een truck, een bestelwagen of een bus, of om een mechanisch defect of een bandenprobleem, u kunt altijd bij ons terecht.

Meer informatie over onze 24H Europaservice

Een pechgeval in het buitenland is al vervelend genoeg, dus garandeer uzelf van snelle hulp en een uitstekende afhandeling met de 24H Europaservice van Bedrijfswagengroep. Wilt u meer weten over onze 24H service voor bestelwagens, bussen en trucks? Neem dan contact op.

 

Contact Venlo077-387 07 37 Roermond0475-324 743 Eindhoven040-3333103